Algemene Voorwaarden

 1. De Erop Uit Voordeel code geeft je recht op kortingen oplopend tot maximaal 70% op al jouw dagjes uit. Denk hierbij aan pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurants.
 2. De Erop Uit Voordeel code geldigheid kan verschillen per actie. Dit kan bij de uitgever van de code gecontroleerd worden.
 3. Bij een proeflidmaatschap is de Erop Uit Voordeel code geldig voor één uitje naar keuze (max. 8 tickets). Na registratie heb je max. 1 jaar de tijd om jouw bestelling te plaatsen. Na afloop van je proefabonnement ontvang je een persoonlijke verlengingsaanbieding.
 4. De Erop Uit Voordeel code is uitsluitend te gebruiken voor de aanbiedingen op de website www.eropuitvoordeel.nl.
 5. De Erop Uit Voordeel code is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor de pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurant, en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.
 6. De genoemde ticket prijzen zijn inclusief BTW.
 7. De Erop Uit Voordeel code heeft geen geldelijke waarde en mag niet doorverkocht worden.
 8. De Erop Uit Voordeel code is niet in te wisselen voor geld.
 9. Tickets aangekocht via Erop Uit Voordeel platform kunnen niet worden gewijzigd en/of geretourneerd.
 10. Tickets aangekocht via Erop Uit Voordeel platform mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.
 11. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding raad te plegen.
 12. Aanbiedingen die worden getoond op het Erop Uit Voordeel platform behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.
 13. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.
 14. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde Erop Uit Voordeel codes en/of tickets.
 15. Leden van de Erop Uit Voordeel ontvangen automatisch 30, 14 en 7 dagen voor de einddatum van het lidmaatschap een aanbieding om het lidmaatschap te verlengen.
 16. Door het gebruik van Erop Uit Voordeel ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
 17. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Blaak 16, 3011 TA Rotterdam, Nederland. KvK: 57705240