Algemene voorwaarden

1. De Erop Uit Voordeelkaart geeft je recht op kortingen oplopend tot maximaal 70% op al jouw dagjes uit. Denk hierbij aan pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurants.

2. De Erop Uit Voordeelkaart geldigheid kan verschillen per actie. Dit kan bij de uitgever van de code gecontroleerd worden.

3. Bij een proeflidmaatschap is de Erop Uit Voordeelkaart geldig voor één uitje naar keuze (max. 8 tickets). Na registratie heb je max. 1 jaar de tijd om jouw bestelling te plaatsen. Na afloop van je proefabonnement ontvang je een persoonlijke verlengingsaanbieding.

4. De Erop Uit Voordeelkaart is uitsluitend te gebruiken voor de aanbiedingen op de website www.eropuitvoordeel.nl.

5. De Erop Uit Voordeelkaart is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor de pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurant, en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

6. De genoemde ticket prijzen zijn inclusief BTW.

7. De Erop Uit Voordeelkaart heeft geen geldelijke waarde en mag niet doorverkocht worden.

8. De Erop Uit Voordeelkaart is niet in te wisselen voor geld.

9. Tickets aangekocht via het Erop Uit Voordeelkaart platform kunnen niet worden gewijzigd en/of geretourneerd.

10. Tickets aangekocht via het Erop Uit Voordeelkaart platform mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

13. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding raad te plegen.

14. Aanbiedingen die worden getoond op het Erop Uit Voordeelkaart platform behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

15. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.

16. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde Erop Uit Voordeelkaarten en/of tickets.

17. Leden van de Erop Uit Voordeelkaart ontvangen automatisch 30, 14 en 7 dagen voor de einddatum van het lidmaatschap een aanbieding om het lidmaatschap te verlengen.

18. Door het gebruik van de Erop Uit Voordeelkaart ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

19. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Escudostraat 2, 2991XV Barendrecht. KvK: 57705240