Veelgestelde vragen

Vragen over Erop Uit Voordeel beantwoorden we graag voor je! Misschien staat het antwoord dat jij zoekt al in onderstaande vragen. Wordt jouw vraag niet beantwoord? Dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen.

Met de unieke Erop Uit Voordeel code die je hebt ontvangen, krijg je kortingen op allerlei uitjes. Dit voordeel loopt op tot wel 70%. Je profiteert alleen van deze aanbiedingen op het platform van Erop Uit Voordeel. Met jouw code heb je dus exclusieve toegang tot exclusieve deals.

Nadat je de unieke Erop Uit Voordeel code hebt verzilverd, heb je een jaar lang toegang tot het platform. Bij een proeflidmaatschap is jouw Erop Uit Voordeel code geldig voor maximaal acht tickets. Wanneer het lidmaatschap afloopt, ontvang je een verlengingsaanbod. Dit geeft jou de kans om weer een jaar toegang tot het platform te krijgen. Je kunt de geldigheid controleren in jouw profiel, onder ‘mijn codes’.

De Erop Uit Voordeel code wordt uitgegeven via bedrijven of speciale promoties. Wil je er zelf één kopen? Dat kan hier!

Je kunt in totaal acht kaarten per order of arrangement bestellen of per arrangement.

Je kunt de bestelling betalen met iDEAL of met creditcard (VISA en MasterCard).

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 15 minuten een betalingsbevestiging.

In de meeste gevallen moet je het e-ticket uitgeprint meenemen en geldt dit direct als entreebewijs. Dit is echter niet in altijd zo. Lees daarom altijd goed de instructies die in de bevestigingsmail of op het e-ticket staan.

Helaas is het niet mogelijk om aangekochte e-tickets te wijzigen.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op