Welkom bij Erop Uit Voordeel

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van Erop Uit Voordeel. Je scoort hier de leukste uitjes met kortingen tot wel 70%! Van theatervoorstellingen, pretparken en dierentuinen tot bioscopen, musea en wellness faciliteiten… Er is voor ieder wat wils. Bekijk alle deals in de Voordeelshop.

Naar de shop
HikingBiking

Hiking & Biking

Onze gratis wandel – en fietsroutes nemen je mee door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederland en België. Fiets langs rivieren, molens en kastelen of wandel door middeleeuwse straatjes, langs smalle grachtjes en over fraaie pleinen. Welke route ga jij ontdekken? 

Bekijk alle routes
Pretparken_v2

Pretparken & Dierentuinen

Ga er dit voorjaar lekker op uit en ontdek de leukste pretparken & dierentuinen in Nederland. Kies jij voor een spetterend dagje uit in Dolfinarium of ontdek je liever de natuur in Dierenpark Amersfoort?

Wil je iets meer spektakel? Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties.

Bekijk alle deals
Actieve uitjes

Actieve uitjes

Of je nou stoer offroad gaat met een quad, elkaar achterna rent met een paintballgun of gaat klimmen en klauteren in een klimbos... je profiteert hoe dan ook van hoge kortingen! Maak er een lekker actief dagje van met onze actieve uitjes.

Bekijk alle actieve uitjes

Ontdek onze toppers!

Attractiepark Toverland

Ben jij een echte snelheidsduivel, houd je van klimmen en klauteren of ben je een echte waterrat?

Bekijk deze deal
Pathé Regulier

Met deze filmvoucher krijg je de mogelijkheid om te genieten van één reguliere filmvoorstelling naar keuze!

Bekijk deze deal
DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Hier hoef je niet netjes over de bezoekerspaden te lopen.

Bekijk deze deal

Veelgestelde vragen

Met de unieke Erop Uit Voordeel code die je hebt ontvangen, krijg je kortingen op allerlei uitjes. Dit voordeel loopt op tot wel 70%. Je profiteert alleen van deze aanbiedingen op het platform van Erop Uit Voordeel. Met jouw code heb je dus exclusieve toegang tot exclusieve deals.

Nadat je de unieke Erop Uit Voordeel code hebt verzilverd, heb je een jaar lang toegang tot het platform. Bij een proeflidmaatschap is jouw Erop Uit Voordeel code geldig voor maximaal acht tickets. Wanneer het lidmaatschap afloopt, ontvang je een verlengingsaanbod. Dit geeft jou de kans om weer een jaar toegang tot het platform te krijgen. Je kunt de geldigheid controleren in jouw profiel, onder ‘mijn codes’.

De Erop Uit Voordeel code wordt uitgegeven via bedrijven of speciale promoties. Wil je er zelf één kopen? Dat kan hier!

Bekijk alle veelgestelde vragen